U bent de 468941 ste bezoeker
Toevoegen aan Favorieten

Home
Trimsalon
   Reuen
   Teven
   Nieuwe pups
   Overige pups
   Fotoalbum
   Video's
   In Memoriam
   Tehuis gezocht
   Tehuis gevonden
Golden Retrievers
Bullmastiff
Contact
Gastenboek
Links

Onze Kennel

Kennel van Tiroca

Sinds 1978 fokt de kennel van Tiroca,Diploma Vakbekwaamheid.
Wij zijn gespecialiseerd in 2 geweldige rassen
beide dogachtige, de Newfoundlander ( 35 jaar) in het zwart/bruin en wit/zwart v.t.t. Hebben wij puppy's die met de grootste zorg uit weloverwogen combinaties gefokt worden. en sinds 10 jaar hebben we er de BullMastiff bij. Ook een heerlijk ras.Een heel eerlijke en kindvriendelijke stoere hond die als het moet ook zijn mannetje staat wat je ook een veilig gevoel geeft. Een hele fijne familie hond.Kijk op de B M site voor meer info: www.bullmastiffkennel.eu Alle honden worden eerst op alle gezondheidseisen getest voor er mee gefokt word , ( HD - ED - Hart - ogen en aan keuringen ) Ook worden ze uitgebracht op de tentoonstelling of aan gekeurd voor fok certificaat.
Alle honden lopen vrij in een roedel wat goed is voor de socialisatie en het karakter van de honden.
Wij zijn lid van de rasverenigingen
Onze pups worden in huis geboren en met zorg opgevoed en goed gesocialiseerd. Nadat ze geent -volledig ontwormd en voorzien zijn van een micro chip door de R.v.B worden ze met 8 weken geplaatst. Ook word iedere pup DNA geregistreerd.
Wij geven iedere nieuwe puppy eigenaar een map mee met goede adviezen voor het opvoeden en de vachtverzorging , een voedingslijst - puppypakket en een nestknuffel. Ook de gezondheids certificaten en kopieen van de stamboom van de ouders enz...
06-22776348 0497-542631


Kennel van Tiroca
Boscheind 59
5575AA Luyksgestel
Tel :  +31 (0)497-542631

E-mail: info@kennelvantiroca.nl

  Voorlopig krijgen wij geen Newfoundlanderpuppy's....